Jornada de portes obertes


En aquesta entrada us detallem la programació de les jornades de portes obertes d’enguany.

A continuació, us detallem la programació de les portes obertes d’enguany.

Educació infantil 1r cicle (Llar d’infants) – Es programaran al mes de maig. Més endavant, us donarem més detalls.

Educació infantil 2n cicle (Parvulari) – Les farem el divendres 5 de març, el dijous 11 de març i el divendres 12 de març a les 17:45h. Per assistir-hi, us heu d’inscriure al formulari que trobareu a l’apartat d’aquesta web titulat “Jornada de portes obertes” o bé clicant aquí.

Educació primària – Les farem el dissabte 6 de març i el dissabte 13 de març. Organitzarem dos torns per cada dia: a les 10h i a les 12h. Per assistir-hi, us heu d’inscriure al formulari que trobareu a l’apartat d’aquesta web titulat “Jornada de portes obertes” o bé clicant aquí.

Educació secundària obligatòria (ESO) – Les farem el dissabte 6 de març i el dissabte 13 de març. Organitzarem dos torns per cada dia: a les 10h i a les 12h. Per assistir-hi, us heu d’inscriure al formulari que trobareu a l’apartat d’aquesta web titulat “Jornada de portes obertes” o bé clicant aquí.