Festa de la Mare de Déu de Montserrat


Aquest diumenge 28 d’abril, el col·legi, juntament amb la seva comunitat educativa, la festa de la moreneta.

Ja és una tradició que any rere any s’esdevé al col·legi, la celebració de la Mare de Déu de Montserrat. La jornada ha esdevingut festiva i ha comptat amb la col·laboració de tothom, des de les famílies, als alumnes i al professorat.

El dia ha començat amb la celebració de l’eucaristia i l’ofrena floral, presidida pel provincial dels framenors de Catalunya i Balears i president de la Fundació Col·legi Mare de Déu de Montserrat, fra Eduard Rey, qui també ha dirigit unes paraules a tots els assistents.

Després del parlament, han vingut el torn dels balls populars per part de l’alumnat del col·legi (balls populars, sardanes, balls de bastons, sardanes de punts lliures, entre altres). La jornada ha acabat amb una sardana de germanor que ha aglutinat tota la gent present.

A continuació us deixem algunes imatges i vídeos de la celebració.