Jornada de la pau i la no-violència 2019


Aquest passat dijous 31 de gener, tot l’alumnat del col·legi va celebrar la jornada de la pau i la no-violència.

Tot i que totes les activitats es van realitzar aquest passat dijous 31 de gener, la preparació es remunta uns dies abans. Enguany, uns alumnes de primària i secundària han cantat la cançó de la Pau d’enguany gràcies a la col·laboració del Toni Cambrodí i la srta. Jose. Tots ells van fer la següent gravació que us presentem a continuació en aquest enllaç:

CANÇÓ DE LA PAU

La jornada va estar plena d’activitats diferents: taller de curtmetratges, taller de jocs de la pau, taller de dansa de la pau, manualitat de la pau, taller de mandales i taller de contes de la pau. Totes elles molt divertides com reflexen algunes de les imatges que ja hem penjat al Facebook del col·legi.