Visita a la Fira de l’Oli


Aquest passat divendres 18 de juliol, els alumnes del col·legi van visitar la Fira de l’Oli de les Borges Blanques.

Com ja és tradició des de fa uns anys, pels vols de Sant Antoni se celebra la Fira de l’Oli a les Borges Bl. Una tradició que reuneix diferents cooperatives que es dediquen a la producció d’oli i altres empreses de la comarca de les Garrigues.

Aquest divendres passat, l’alumnat de Llar 2, Infantil, Primària i Secundària va assistir-hi. En el cas dels més petits, els de Llar 2, van assistir a una representació teatral. També, pels alumnes de P3, P4, P5, 1r de PRI, 2n de PRI i 3r PRI, a més a més de la visita, hi havia programat un grup d’animació que va fer passar una bona estona als menuts. En aquest espectacle, ens van anunciar els guanyadors del concurs de dibuix i literari que havia organitzat la Fira i que des del col·legi havíem realitzat abans d’acabar l’any. D’altra banda, els alumnes de 4t PRI, 5è PRI i 6è PRI van realitzar un taller de degustació d’olis. També, l’alumnat de Secundària va realitzar una visita per tota la Fira.

Des del Col·legi Mare de Déu de Montserrat us desitgem molt bona Fira!