Festa comiat 4t d’ESO i festa fi de curs


Aquests passats divendres 15 de juny i dissabte 16 de juny el col·legi va viure moments molt especials.

D’una banda, el divendres, es va viure el comiat d’una nova promoció d’alumnes de 4t d’ESO. La celebració va començar amb una eucaristia preparada pels propis alumnes i fra Jordi Seubas i tot seguit es va donar pas a l’entrega d’orles. A l’acabar, es va donar pas a un sopar i a unes demostracions de balls de saló que havien preparat prèviament els alumnes.

A tots ells i elles, els desitgem molta sort en aquesta nova etapa que se’ls hi obra!

El dissabte 16 de juny es va celebrar la festa de fi de curs. Enguany, va venir acompanyada de moltes activitats, entre elles: inflables, pinta cares, “zumba”, “balanz bikes”, entre altres. L’alumnat de 3r d’ESO i les seves famílies es van encarregar de la preparació del sopar que es va fer posteriorment a les activitats i també de l’activitat de la tómbola i el bar. Tots els diners recollits són pel proviatge de final de curs.

La festa es va acabar amb un castell de focs.