Confirmacions i comunions


Aquest cap de setmana, 26 i 27 de maig, ha conclòs les confirmacions i primeres comunions d’alguns alumnes del col·legi.

El passat 13 de maig i ahir, 27 de maig van realitzar la Primera Comunió a l’església del Col·legi, els alumnes: Núria Queralt, Roger Ballespí, Èrica Giménez, Èrica-Paula Pretrissor, Jasmine Fecheta, David Mas, Carles Gòdia, Roger Botam, Alba Gòdia, Unai Segòvia i Mònica Gaya.

D’altra banda, el dissabte 26 de maig, a l’església parroquial, els alumnes de 4t d’ESO: Sergi Cabezas, Marta Estradé, Mireia Ramis, Marta Finestra, Eli Gómez, Anna Giménez, Alba Garcia, Ivan Garcia, Arnau Yeste i Marc Rius, van ser confirmats per Monsenyor Salvador Giménez, bisbe de la Diòcesi de Lleida.

A tots ells i elles, els hi desitgem l’enhorabona per haver rebut aquests sagraments.