Jornada d’innovació amb l’alumnat


Aquest passat divendres 27 d’abril es va dur a terme una jornada d’innovació amb l’alumnat d’educació infantil 2n cicle, d’educació primària i d’educació secundària.

 

El Col·legi Mare de Déu de Montserrat forma part de la xarxa d’innovació d’Escola Nova 21. La voluntat de l’escola és canviar en molts aspectes, de manera que ajudin a què tot infant pugui gaudir d’experiències d’aprenentatge empoderadores i rellevants que li permetin desenvolupar el seu projecte de vida amb dignitat, sentit i benestar.

Amb aquesta idea i per tal de formular una visió de centre (cap a on s’ha d’anar en aquest procés), aquest passat divendres 27 d’abril es va demanar l’opinió a l’alumnat d’educació infantil 2n cicle, d’educació primària i d’educació secundària. Tots i totes van dir la seva en relació al seu col·legi (en relació als espais, en relació al temps, en relació a l’avaluació, en relació a les experiències d’aprenentatges…). Van sortir idees molt bones que quedaran recollides en la visió de centre.

Aquesta jornada, ja la va realitzar fa unes setmanes enrere el professorat del centre. Aquest divendres passat, l’alumnat i d’aquí uns mesos, també sereu les famílies les qui aportareu el vostre granet de sorra en aquesta visió de centre.