Tu ets la clau perquè la pau arribi a tothom


Aquest dijous 1 de febrer hem celebrat la Jornada de la Pau i la No-violència.

 

“Tu ets la clau perquè pau arribi a tothom”. El lema de la jornada d’enguany ens remetia a fer una jornada dirigida en el treball de tu a tu, en la convivència diària entre companys i companyes. És doncs, des d’aquest punt de vista que les activitats plantejades han estat orientades a la convivències entre grans i petits.

D’una banda, l’alumnat de primària i de 1r, 2n i 3r d’ESO s’ha barrejat per diferents classes i ha gaudit d’una tarda de jocs tranquils. Abans, però, tothom havia estat concentrat a l’amfiteatre on s’ha llegit un manifest i s’ha ballat i s’ha cantat la cançó “La clau de tot ets tu”.

D’altra banda, l’alumnat de la Llar d’Infants i del Parvulari, ha rebut la visita de l’alumnat de 4t d’ESO. Tots ells han gaudit d’una bona convivència pintant mandales, ballant, berenant…

Definitivament, aquest dia anava dedicat per a nosaltres, per fer-nos veure que des d’aquest sentit, podem ser feliços i transmetre’ns pau i alegria.