La copa Cangur


La Societat Catalana de Matemàtiques va convocar la cinquena edició de la Copa Cangur i ahir, dia 25 de gener, es va fer la primera fase d’aquesta activitat presencial de resolució de problemes per a equips de centre.

 

El nostre col.legi va presentar tres equips formats per 7 alumnes de 2n i 3r d’ESO cadascun; un total de 21 alumnes acompanyats per dos professors del departament de ciències. L’activitat va ser a l’institut Lo Pla d’Urgell de Bellpuig. A l’activitat també hi participaven l’institut de Mollerussa, Cervera i Bellpuig.

Finalment, el nostres equips han fet molt bon paper quedant, quarts, sisens i penúltims.

Ha estat el primer any que l’escola hi participava i ha resultat ser una experiència molt motivadora pels nois i noies que gaudeixen de les matemàtiques.