Convivències de Sant Francesc d’Assís


Aquest passat divendres 6 d’octubre, l’alumnat d’educació primària va realitzar les convivències de Sant Francesc, que, com ja és tradició, es realitzen als voltants del dia 4 d’octubre.

 

L’alumnat de cicle inicial va passar la jornada al parvulari, on van visitar als més petits i és allí on van fer conjuntament la celebració de Sant Francesc. Així doncs, l’alumnat d’educació infantil, va rebre als alumnes de 1r i 2n de primària i van passar uns moments de convivència als patis del parvulari.

L’alumnat de cicle mitjà va anar d’excursió a la Font Vella. Un entorn idoni per jugar a jocs tradicionals amb els companys i companyes de classe. Al matí, abans de dinar, es va fer una celebració de Sant Francesc a l’ermita de Sant Cristofol.

L’alumnat de cicle també va anar d’excursió. En el seu cas, a Sant Salvador. Allí també es van compartir moltes activitats i jocs, alguns d’ells, com es poden veure a les imatges, de construcció de cabanes. Abans de dinar, també varen realitzar la celebració de Sant Francesc a l’ermita.

Totes les celebracions van estar preparades per Fra Jordi Seubas i l’equip de pastoral del col·legi.